Головна → новини

Короткий метр на довгі роки успіху

Днями завершаться зйомки короткометражного фільму «Більше не треба». Головний меседж його автора полягає у тому, що будь-яка мрія стає реальністю, коли людина понад усе прагне її здійснити, викладається на повну для її досягнення. Зйомки фільму профінансував Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова.

15-хвилинна історія про тринадцятирічну дівчинку Машу з провінції, яка мріє бути професіональною спортсменкою, не залишить байдужим жодного глядача.  Аби реалізувати мрію, вона долає безліч перешкод, вчиться на своїх помилках, не втрачаючи віру в себе. І найголовніше, пройшовши всі випробування долі, вона досягає результату та стає дорослою. Короткий фільм ілюструє довгу дорогу від початкової мрії до повної її реалізації.

З грудня 2013 протягом року короткометражний фільм буде брати участь у програмах міжнародних кінофестивалів. Крім того, автор планує подати до пічінгу Держкіно України 2014 року для створення повнометражного фільму. Закликати людину аналізувати свої вчинки, думати про моральні цінності, про сім’ю, про свій шлях у житті – ось до чого спонукає фільм короткого метру, до створення якого долучились благодійники.

Підтримуючи такі проекти, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!