Головна → новини

«Карпатські Фестини»

Запрошуємо Вас і Вашу родину в суботу 16 січня на етно-розважальні «Карпатські Фестини», які організовує Святкове Олімпійське містечко спільно з Міжнародним благодійним фондом Гарних справ.

Олімпійське містечко знаходиться на площі перед НСК «Олімпійський». Вхід на територію містечка безкоштовний.

Чуєте звук трембіт? Це означає, що вже 11:00 і починається наше свято: працюють атракціони, гості містечка виходять на лід катка, кулінари запрошують скуштувати національні страви, стартують безкоштовні благодійні майстер-класи. З 12:00 до 13:00 всіх запрошуємо на ковзанку на святкування Випускного дитячої школи фігурного катання та хокею нашого міста. А от з 14:00 до 17:00 тримайтеся! Прямо в центрі головної площі містечка наш майстер гуцульських і угорських страв на очах у всіх бажаючих починає чаклувати над унікальним рецептом справжнього закарпатського бограча.

У 18:00 пропонуємо поспостерігати і взяти участь у приготуванні ще однієї високогірної страви – «гуцульського баноша»!

У 20:00 смачний перфоманс продовжить романтичне PRE-PARTY в ICE-CAFE прямо перед катком.

Міжнародний благодійний фонд Гарних Справ також приготував для гостей фестивалю багато сюрпризів. Вже з 11:00 по периметру Олімпійського містечка відкриються будиночки з безкоштовними тематичними майстер- класами для діток. Талановиті художники із школи розвитку «Step by step» намаллюють усім бажаючим національні орнаменти аквагриммом

Крім цього з 12.00 до 18.00 на території містечка буде відкрито пункт збору гуманітарної допомоги, акції «Тонна Добрих Речей».

Акція організована Міжнародним благодійним фондом Хороших справ, спільно з проектом «Добрі речі». Шафа ломиться від не потрібних речей, які Ви 100 років не одягаєте, а викинути шкода? Пора зробити гарну справу і принести їх нам. Всі зібрані речі волонтери передають інтернатам, будинкам престарілих, переселенцям і просто бездомним людям. Нашу акцію ви впізнаете за яскравими жовтими пакетами.

Що можна віддати?

Приносьте одяг, взуття (б / у, але в хорошому стані), дитячі іграшки та книжки, предмети особистої гігієни (зубні щіток, туалетний папір, порошки, мило та ін.). розвиваючі ігри (кубики, конструктор, пластилін, музичні, настільні, логічні ігри).