Головна → новини

Виготовляємо прикраси для новорічної ялинки

Напередодні Різдва та Нового року прийнято ставити вдома ялинку і наряджати її всією сім’єю. Магазини пропонують ялинкові прикраси на будь-який смак. Але можна пофантазувати та зробити декоративні прикраси своїми руками.

Такі іграшки завжди оригінальні, відображають настрій та смак майстра. Прикраси, виконані з душею, неодмінно принесуть оточуючим естетичне задоволення.

Нещодавно в рамках акції «Жодного дня без гарних справ!»команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова запросила дітей з багатодітних та малозабезпечених родин Києва на безкоштовний майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас із фетру. На творчому занятті також були присутні батьки малюків, які допомагали своїм дітям створювати новорічні доробки.

Цікаві іграшки діти шили у вигляді коників із різнокольорових шматочків фетру. Виявилося, що працювати з цим матеріалом дуже приємно, тому що він особливо зручний в роботі: прекрасно розвиває дрібну моторику та фантазію хлопчиків та дівчаток.

Усі маленькі гості з користю провели дозвілля, а готові прикраси стануть чудовим елементом святкового декору. Заради таких результатів з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!