Головна → новини

З Києва – у тропіки!

У рамках програми “Від посмішки стане всім світліше” та акції “Жодного дня без гарних справ!” благодійний фонд Костянтина Кондакова організував пізнавальну екскурсію на бананову ферму, яка знаходитися в с. Рожни. Багатодітна сім’я Дудка і подумати не могла, що в Києві зможе знайти тропічний закуток. А, виявляється, екзотика зовсім поруч.

Після теплої зустрічі з господарем ферми ми потрапили у дивовижний світ екзотичних фруктів. Усі дерева і рослини перебувають у двох теплицях. У першій «живуть» цитрусові дерева, незвичайна для наших країв ягода «марайя», рослина наранхілла і чайне дерево. У другій розташувалися крихітні бананові дерева, сорти яких були розроблені самим власником ферми: банан «київський», «карлик» та «супер-карлик». Саме там діти змогли скуштувати банани, які самі ж зривали з дерева.

Треба відзначити, що поїздка вкрай вразила не тільки маленьких учасників екскурсії, а й дорослих. Ми були здивовані цікавими розповідями про фрукти. Виявляється, що цитрусові дерева благотворно впливають на організм та покращують самопочуття. Так що в цей день всі члени багатодітної сім’ї Дудка змогли не тільки розширити свої знання в сфері ботаніки, але й значно зміцнити імунітет. Саме такі різнобічні проекти, безумовно, єпріоритетними для фонду, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!