Головна → новини

Гарні справи на День Святого Миколая

19 грудня у ТЦ «Silver Breeze» з приводу святкування Дня Святого Миколая відбулася благодійна акція зі збору подарунків для дітей з інтернатів та дитячих будинків східної частини нашої країни, організатором якої виступив Міжнародний благодійний фонд Гарних справ.
Цього свята з нетерпіння кожного року чекають діти, бо вірять, що Святий Миколай обов’язково прийде до їх оселі та залишить під подушкою новорічний подарунок. Для маленьких українців — це справжні дива. Тому ми вирішили сприяти їх втіленню! Усі бажаючі стати помічником Святого Миколая могли передати свій подарунок для дітей волонтерам та отримати веселу фото-фішку, яка являється невід’ємним атрибутом новорічного образу.
Хочеться відмітити прагнення людей робити гарні справи та втілювати новорічні дитячі бажання. Під час акції було зібрано 48 кг солодощів, а також декілька іграшок, які будуть відправлені дітям зі східних територій України. Ми дякуємо усім людям, які взяли участь у акції, а також партнерам та волонтерам заходу, які допомагали у його проведенні.
Заради таких результатів з любов’ю у серці ми будуємо новий світ!