Головна → новини

Х Міжнародний конкурс-фестиваль «Щасливі долоні»

18 листопада на сцені Національної опери України ім. Т.Г.Шевченка відбувся гала-концерт Міжнародного конкурс-фестивалю “Щасливі долоні”, націлений на підтримку обдарованих дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В цьому році цей фестиваль проходить вже вдесяте.

Проект спрямований на створення умов для успішної адаптації дітей-сиріт в соціумі, подальший розвиток талантів, визначення життєвих пріоритетів. Учасниками проекту стали 600 талановитих дітей-сиріт (12-16 років), відібраних на конкурсній основі Міністерством соціальної політики, у напрямках «Освіта», «Культура», «Спорт», з усіх регіонів України. 30 переможцям вручили сертифікати на освіту, путівки на відпочинок в дитячі центри Європи, цінні подарунки від меценатів. За 9 років проведення фестивалю в ньому взяло участь 5400 дітей. Проект дав можливість кожному учаснику продемонструвати свої досягнення і простимулювати їх на нові “.

Сам вечір пройшов у дружній атмосфері, на сцені виступали талановиті діти, зірки українського шоу-бізнеса: Олександр Пономарьов, Наталія Валевська, Время и Стекло, група MMdance, Lily та інші. Після концерту, була проведена благодійна виставка-продаж дитячих робіт.

Благодійний фонд Гарних справ виступає за розвиток потенціалу талановитих дітей, тому, в рамках програми «Дорога для кожної дитини», з радістю виступив соціальним партнером проекту. Адже, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!