Головна → новини

Флешмоб на 1 квітня!

В перший день квітня Команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова запрошує кожного приєднатися до мега-позитивного флешмобу та поборотися за призи!

Флешмоб проходитиме у двох форматах:

Оффлайн (1 квітня):

Місце проведення флешмобу: Троїцька площа перед НСК Олімпійський.

Час проведення флешмобу: 13:00-18:00

Ця подія для тих, хто хоче стати «мисливцем» за усмішками! З 13:00 до 16:00, кожну годину, ми будемо оголошувати старт нового фотополювання на посмішки!

Перед флешмобом (в 12:45; 13:45; 14:45; 15:45) ми будемо проводити брифінги біля кас стадіону (м. Олімпійська), на яких розкажемо про умови, дамо браслети, що позначатимуть Вашу команду, надамо підказку, де буде захований реквізит для фотосесії, а також роздамо візитки – смайли, з інформацією про сайт, де кожен зможе знайти свою посмішку http://1000000smile.kiev.ua/.

При собі мати: фотоапарат (телефон, мильницю, професійний фотоапарат) і гарний настрій! Кожна команда складатиметься з 3х чоловік.

Підказка: шукайте людей зі смайликами J

Команда, яка збере більше всіх посмішок за весь період флешмобу, отримає можливість безкоштовно відвідати унікальний майстер-клас з фотографії на Polaroid 600 Extreme та інші чудові призи.Подробиці ми оголосимо 1го квітня на місці брифінгу о 18:00.

Онлайн флешмоб (1 квітня – 16 квітня)

Для тих , хто не зможе приїхати на Троїцьку площу в м. Київ – ми приготували онлайн частину флешмобу!

Що потрібно для участі?

Сфотографуйте усміхненого себе або свого співробітника, друга, перехожого, дитину – відправте фото на електронну адресу smile@1000000smile.kiev.ua, і воно автоматично поповнить наш сайт посмішок.Давайте покажемо, що ми життєрадісна нація, яка вірить у надійне майбутнє нашої країни!

Подарунком в даному форматі стане: фотоапарат Fujifilm Instax Mini 8 або одна з 50 оригінальних футболок з колажем з усмішок у вигляді карти України!

Сайт Random.org допоможе нам випадковим чином визначити переможця.

Для бажаючих відправити фото в наші соціальні мережі*:

VK http://vk.com/kondakovua

FB https://www.facebook.com/kondakov.ua

– там ми теж розміщуємо Ваші усмішки – відправляйте фото з ​​тегами #selfysmile #1000000smile #1Msmile (фото приймаються до 16.04.2014).

*Для того, щоб поборотися за приз обов’язково дублюйте фото на пошту проектуsmile@1000000smile.kiev.ua

Нам дуже важлива Ваша підтримка:

Ми будемо раді кожному, хто просто підтримає нашу ініціативу. Тут все ще простіше – розмістіть в якості своєї аватарки на кілька днів – з 29.03.2014 будь-який варіант наших смайлів (http://1000000smile.kiev.ua/). Тим самим Ви зробите свій вклад в наш позитивний проект. Ми заздалегідь вдячні кожному за таку підтримку!