Головна → новини

Фінал фестивалю «Візерунки Великодня – 2016»

От і закінчився масштабний ювілейний Фестиваль «Візерунки Великодня – 2016». Партнерство у рамках цього заходу принесло велике задоволення та натхнення співробітникам МБФ Гарних справ!

8 травня відбувся Гала-концерт – яскраве завершення тижневого дійства. А виступами на ньому нас порадували переможці конкурсних днів фестивалю. Учасники, члени журі, організатори та друзі фестивалю об’єдналися великою родиною для святкування Світлого Христового Воскресіння. Переможці головних номінацій конкурсних днів подарували глядачам атмосферу щирості, радості та святкового великоднього настрою.

МБФ Гарних справ не залишився осторонь та у особі президента Фонду, Наталії Колісник, завітав на свято:

«Це неймовірний концерт, який зарядив мене натхненням та вмотивував до нових звершень. Я щаслива, що молоді люди розвивають свій талант та не зупиняються на досягнутому!»

Цього року майже двісті маленьких акторів з 11 театральних гуртків, показали чудові вистави на сцені галереї “Соборна”. У конкурсній програмі взяли участь вихованці театральних студій з м. Київ та Київської обл. в тому числі: с. Білогородка, с. Козин, м. Фастів, м. Вишневе, м. Вишгород.

Список усіх переможців ТУТ!

У завершальний день не було ні оцінок, ні конкурсного хвилювання, а лише тепла атмосфера свята і творчості. Організатори фестивалю своїми зусиллями перш за все прагнули разом відроджувати духовність у нашому суспільстві, зміцнювати моральне підґрунтя та відтворювати православні традиційні цінності – основу національної самосвідомості українського народу і самобутності нашої культури, що і вдалося.

Тож з нетерпінням чекаємо наступних фестивалів та сподіваємося на подальше успішне продовження справи.

IMG_7609IMG_7519IMG_7453