Головна → новини

Фестиваль «Щасливі долоні!»

МБФ Гарних справ піклується про добробут та щасливе життя дітей.

Діти-сироти мають відчувати любов та підтримку, вони особливо потребують нашої допомоги!

Тому ми щасливі, що нам випала можливість бути партнерами благодійного аукціону Міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі долоні!».

28 квітня галерея М17 зібрала 50 талановитих дітей-сиріт, відібраних Міністерством соціальної політики у направлені «Освіта», «Культура» та «Спорт», мали змогу проявити свої здібності та виставити свої неймовірні доробітки на аукціоні.

Зіркові гості, Григорій Решетник, Світлана Леонтьєва, Ольга Сумська, Григорій Чапкіс, Євген Хмара, Габріела Масанга, Геннадій Попенко, Lilu, Діана Дорожкіна, Володимир Моїсеєнко та Володимир Данилець, Костянтин Грубич, Олег Гаврилюк, Анатоль Анатолійович, Соломія, переможниця «Нової хвилі», переможниця дитячого Євробачення Анастасія Петрик та срібний призер Вікторія Петрик, а також Микола Кулеба – уповноважений Президента України з прав дитини, із запалом підіймали ставки та боролися за можливість стати власниками витворів мистецтва. У результаті Дитячий фонд «Щасливі долоні» зібрав 70 тисяч гривень на реалізацію мрій маленьких талантів!

Конкурсанти також отримали цікаві та пізнавальні журнали від партнера МБФ Гарних справ – Професору Крейду, за що ми їм дуже вдячні!

Ми раді, що завдяки продуктивній співпраці з Дитячим фондом «Щасливі долоні», Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), Європейською академією освіти (Нідерланди), Всесвітньою дитячою лігою нації, аукціон допоміг дітям!