Головна → новини

Екскурсія-квест по Києву

Зараз, у часи змін, багатьох людей цікавить питання, що очікує нас у майбутньому? Експерти впевнені, передбачити це можливо лише за умов знання історії. Саме тому в рамках програми “Дорога в життя для кожної дитини” та акції “Жодного дня без гарних справ!” Благодійний фонд Костянтина Кондакова організував пізнавальну екскурсію для багатодітних сімей по найважливіших історичних місцях Києва.

Діти завжди краще сприймають інформацію в ігровій формі, тому прогулянка мала вигляд квесту. Відвідуючи ті чи інші видатні місця нашого міста, діти шукали їх на мапі та позначали спеціальними малюнками, таким чином прокладаючи свій маршрут. Розпочалася наше пригода в парку імені Т.Г. Шевченка та пройшла центральними вулицями Києва: Володимирській, Золотоворітській, бульвару Шевченка, Софіївській площі.

Родини змогли дізнатися про історію значущих будівель і споруд, які зводилися протягом 1500 років. Приємним бонусом для дітей стало відвідування нових, але вже таких рідних для киян пам’ятників: Кота Пантюши у Золотоворітському сквері та Їжачка в тумані.

Як говориться у відомому афоризмі: щоб передбачати майбутнє – треба знати минуле. Для розвитку світлого майбутнього, в якому наші діти будуть відчувати себе комфортно і впевнено, сьогодні ми дбаємо про те, щоб вони добре знали історію свого рідного міста.

Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!