Головна → новини

Еко-ручки з паперу

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова виступає за формування здорової нації та надання Україні статусу екологічно-чистої країни. Тому ми сприяємо формуванню у дітей ідею дбайливого ставлення до планети, на якій ми живемо. В рамках акції «Жодного дня без гарних справ!» було проведено творче заняття, на якому малюки з неповних та малозабезпечених родин Києва ближче познайомилися з можливостями захисту навколишнього середовища. Крім того, діти власноруч зробили екологічні кулькові ручки.

Корпус таких ручок виготовлений з паперу – при необхідності він піддається легкій та безпечній для навколишнього середовища переробці. Еко-ручки малюки прикрашали різноманітними декоративними елементами: зірочками, намистинками, тощо.

Майстер-клас не лише навчив малюків новому різновиду прикладної творчості, а й дав можливість молодому поколінню попіклуватися про навколишнє середовище.

Слідкуйте за анонсами на сайті Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондаковаhttp://www.kondakov.ua/ та приєднуйтесь до наших проектів, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_6566 f4a_6568 f4a_6570