Головна → новини

Робимо гарні справи разом!

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова завжди відкритий для співпраці та із задоволенням підтримує позитивні ініціативи інших благодійних організацій. Нещодавно в рамках акції“Жодного дня без гарних справ!” до нас звернулися представники благодійного фонду журналу “Единственная” з проханням приєднатися до їх проекту “Уроки жизни”. Даний проект спрямований на забезпечення учнів шкіл-інтернатів інструментами, практичними навичками, знаннями та вміннями для дорослого самостійного життя.

Команда МБФ Костянтина Кондакова звичайно ж відгукнулась на прохання однодумців, надавши необхідні кошти на організацію та проведення декількох новорічних майстер-класів у Житомирській спеціальній школі-інтернаті № 2.

На інтерактивних заняттях малюки вчилися робити різдвяні віночки, новорічні конверти, ялинкові прикраси та листівки. Метою спільного проекту було подарувати святковий настрій та допомогти дітям зробити подарунки близьким і друзям своїми руками.

Результати нашої спільної роботи можна буде побачити в журналах “Единственная” та “Хорошие родители”.

Таким чином, об’єднаними зусиллями благодійного фонду відомого журналу та Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова маленьким українцям було подаровано радісні емоції та нові знання, які неодмінно стануть у нагоді в майбутньому. Заради таких результатів, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_9718 f4a_9677 f4a_9714