Головна → новини

Боулінг для всієї родини

Ми впевнені, що спільні заняття спортом підтримують та зміцнюють гарні відносини між батьками та дітьми.

Боулінг – чудова можливість для всієї родини активно та весело провести час разом, тому в рамках акції Благодійного фонду Костянтина Кондакова «Жодного дня без гарних справ!» ми організували візит малюків із дитячого будинку сімейного типу Ґедзь до київського боулінг-клубу «Страйк».

Вже з перших хвилин тренування у багатьох вийшли непогані результати. Спочатку усі кидали кулі по черзі, а потім було вирішено розділилися на дві команди — хлопчики проти дівчаток.

Спортивний азарт, дух суперництва та жага перемоги охопили всіх учасників гри. Хлопці та дівчата завзято кидали важку кулю перед собою, при цьому кожен намагався збити якомога більше кегель за один кидок.  Юні спортсмени були в захваті від гри! Потрібно відзначити, що старші брати та сестри допомагали малюкам і дуже пишалися їх досягненнями на доріжці. Усі дружньо раділи, коли комусь із великої родини вдавалося вибити «страйк»!

Представники Благодійного фонду раді, що всі члени спортивної та веселої родини Ґедзь змогли відчути змагальний дух, азарт та радість перемоги. Саме заради цього з любов’ю в серці ми будуємо новий світ! 

f4a_5567 f4a_5569