Головна → новини

Ближче до природи на страусовій фермі

У рамках програми “Дорога в життя для кожної дитини” та акції “Жодного дня без гарних справ!” Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова організував захоплюючу подорож для вихованців дитячого будинку сімейного типу Юсан на страусову ферму. Ясногородська ферма – найбільша в Україні страусова ферма, яка розташована в мальовничому місці, всього за півгодини від Києва, і займає площу близько 18 гектарів.

На екскурсії малюкам розповіли про історію створення ферми і багато цікавого про те, як живуть незвичайні птахи. Діти неймовірно здивувалися, коли дізналися що страус – найбільший в світі птах, що відкладає найбільші яйця і є найшвидшою двоногою твариною на землі, розвиваючи швидкість до 80 кілометрів на годину!

Вихованці дитячого будинку сімейного типу Юсан також відвідали міні-зоопарк на території страусиної ферми.

Так вони побачили верблюда, віслюків, козенят, свинок, овечок, морських свинок, кролика, качок, курей, цесарок, павичів, фазанів та інших птахів. Особливість цього міні-зоопарку полягає в тому, що звірят утримують в природних умовах, і кожен бажаючий може «поспілкуватися» з тваринами ближче і погодувати їх.

Діти були в захваті від живого контакту із тваринками, і ми переконані, що таке спілкування зближує людину з природою. Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!