Головна → новини

Благодійний візит до соціальної квартири

Цього року зусиллями українських та міжнародних меценатів у Києві відкрилася перша соціальна квартира. Це місце тимчасового перебування бездомних молодих жінок із маленькими дітьми та вагітних, які опинилися в кризових ситуаціях. Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова проводить цілеспрямовану роботу з популяризації всиновлення в Україні, та виступає за те, щоб жодна дитина не залишилася без батьківської опіки. Тому ідеї створення подібних соціальних квартир нам дуже близькі.

Нещодавно адміністрація Київської соціальної квартири звернулася до фонду з проханням надати адресну допомогу, придбавши дитячі ходунки та манежі для немовлят. А вже за декілька днів, в рамках програми «Дорога в життя для кожної дитини» представники благодійного фонду відвідали центр тимчасового перебування молодих матерів та привезли жадані подарунки.

Зараз у соціальній квартирі проживає декілька молодих жінок разом із дітьми, усі вони були дуже раді візиту небайдужих людей.

«Ми дуже раді, що Благодійний фонд Костянтина Кондакова позитивно відреагував на наше прохання про допомогу. Адже власними силами ми не в змозі задовольнити усі потреби молодих матерів та діточок. Сподіваємось на подальшу взаємодію!», – прокоментувала подію менеджер центру.

Соціальна квартира для вагітних та молодих матерів – перший досвід такого формату в Києві, проте ми віримо, що не останній. Представники Фонду обіцяють підтримувати даний та аналогічний благодійні проекти, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!