Головна → новини

Арсенал Ідей відкритий для всіх дітей

Продовжуючи робити цей світ кращим, Благодійний фонд Костянтина Кондакова урізноманітнив сірі будні вихованців дитячого будинку «Надія» з села Мокрець Київської області. У рамках благодійної акції Фонду «Жодного дня без гарних справ!» діти весело та з користю провели час на території «Арсеналу Ідей». Це унікальний проект, що об’єднав мистецтво, науку, винахідництво та інновації.

Маленькі гості відвідали всі інтерактивні лабораторії проекту: наукову, творчу та інноваційну.

На вихованців дитячого будинку очікувала захоплююча подорож у світ науки, творчості та нових відкриттів. Діти змогли доторкнутися до авторських інсталяцій, а також помилуватися інтерактивними творами молодих українських художників!

Під час екскурсії всі познайомилися з сучасними комп’ютерними технологіями: побачили можливості ультрокороткофокусного проектора та пограли в різноманітні логічні ігри. У лабораторії мистецтв малюки долучилися до теорії та практики творчості, дізналися про різні види прикладного мистецтва, а також послухали лекцію про традиційний український костюм.

Після екскурсії в «Арсенал Ідей» у кожного залишилося безліч приємних вражень. Заради цього з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_0820 f4a_0938 f4a_0951