Головна → новини

«Вечірник» – зустрів весну !!!

Чотирнадцятий етап проекту «Вечірник» відбувся 1 березня 2016р. в, restaurant & dance bar «ТАО». І Як завжди, Міжнародний благодійний фонд Хороших справ продовжує підтримувати талановитих підлітків.

Програма заходу складалася з конкурсної та концертної частин. До складу концертної традиційно входили  представники «Золотого складу» проекту.

Своїм виступом гостей порадувала Анна Трінчер, випускниця першого «Золотого складу» , вона представила учасникам і гостям кліп і пісню «Почни з себе», вперше виконану в столиці «Болгарії», місті «Софії», на дитячому Євробаченні – 2015. Анна Трінчер гідно представила Україну і зайняла 11 місце!

Міжнародний благодіний фонд  Гарних справ вітає Анну з успішними творчими і кар’єрними результатами 2015 року, а саме – з достойною участю в теле-проекті «Голос-діти», а також дитячому «Євробаченні»! А також, Орг.комітет проекту «Вечірник» щиро вітає ще двох представників «Золотого складу»: супер – фіналістку теле – проекту «Голос діти» (2015), – Анастасію Багінську, і фіналістку теле- проекту «Х-фактор» – Ольгу Дулумбаджі!

Одна з цілей проекту «Вечірник» збирати у себе, на кожному етапі, найсильніших вокалістів України. Відповідно, практично всі вокалісти проекту є фіналістами і переможцями відомих теле-проектів таких як: «Голос-діти», дитяче «Євробачення», «Х-фактор», дитяча «Нова хвиля», «Sanremo Junior», «Україна має талант» , «Слов’янський базар» і мн. ін.

Традиційно на ««Вечірнику», крім конкурсантів і представників «Золотого складу», виступають гості проекту. Цього разу відкрив захід молодий співак, талановитий автор і виконавець в стилі pop і r’n’b, інтенсивно набирає темпи популярності в Україні – Сергій Сисуєв, з піснею «Зупинити захід». Сергій зізнався, що чув про проект «Вечірник», вражений високим рівнем професіоналізму його учасників, і навіть, виявив бажання заспівати на наступному заході в дуеті з Валерією Пенязьковой .

Дуже яскраве враження справили юні гості проекту, однолітки учасників «вечірку» – група «Black Jam» Сподіваємося, що учасники групи, Омар, Рауль і Емма стануть частими гостями проекту, а можливо, навіть, представниками «Золотого складу»!

Експертне журі чотирнадцятого етапу проекту «Вечірник».

– Еріка Ситник – співачка, композитор, педагог по вокалу ряду телевізійних проектів СТБ: «Х-фактор», «Україна має талант», «Зоряний ринг».

– Олександр Лишафай – композитор, аранжувальник, Завідувач кафедри звукорежисури Київського національного університету культури і мистецтв, Заслужений діяч мистецтв України.

– Віктор Романченко – популярний виконавець, переможець другого сезону теле-проекту «Х-фактор».

– Катерина Комар – музичний продюсер, композитор, педагог по вокалу.

– Наталя Лей – композитор, поет, актриса.

– Влад Сакин – продюсер pAst’ell Agency.

– Дем’янчук Сергій Михайлович (Софія, Болгарія) – Президент компанії Oksser.

– Наталя Колесник – Президент БО «Міжнародний благодійний фонд Хороших справ».

– Тетяна Ксенофонтова – автор і керівник творчого проекту – «Юні таланти третього тисячоліття», магістр державного управління.

– Галина Білогуров – викладач методист вищої категорії Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, поет, композитор.

– Михайло Толмачов – Заслужений діяч естрадного мистецтва України, композитор, аранжувальник, звукорежисер.

– Луїза Жекунова – головний редактор інтернет порталу «Я – зірка».

– Тетяна Павлюк – кандидат мистецтвознавства, професор КНУКіМ. Президент продюсерського центру «24 CARATS OF ART», ГО «Клуб« Міленіум ».