Головна → новини

Світове-кафе “Мій вибір – мій успіх”

17 жовтня відбувся тренінг у форматі світого-кафе “Мій вибір – мій успіх”.
Завдяки чудовим спікерам – справжнім професіоналам в своїй справі, молодь мала змогу дізнатися багато корисної інформації та послухати успішних людей!
Головним питанням тренінгу було :Чи справді, те що я обираю, приносить мені задоволення та успіх?”
Бути професіоналом у своїй сфері – це ще не запорука успіху. Багато працювати – теж.
Наші гості розповіли молоді, як вони майстерно опановують навики своєї професії і багато працюють, при цьому рухаючись далі по кар’єрних сходах. Тому що успіх людини залежить не тільки від його кваліфікації, але так само від щоденних звичок, способу мислення і ставлення до свого життя.
Приємно було спостерігати за тим, як молоді дівчата та хлопці уважно прислухалися до історій та порад наших спікерів, які майстерно ділились своїми секретами успіху.
Спікерами були люди, які досконало володіють своєю справою в різних галузях, знають та дотримуються головних принципів успішних людей та раді були поділитися разом з нами.
Нагадаємо, що спікерами даного заходу були:
Таня Михальченко – спеціаліст та викладач по контекстній рекламі.
Igor Prokopenko – Design & Software Development Company за 16 місяців побудували компанію з 25 людей – та продукт, який вони створюють в напрямку кібербезпеки.
Ольга Крыжановская – співзасновниця та генеральний директор мережі фітнес клубів “Софія Sport”, громадський діяч, засновник івент агенства ОRА.
Валентина Олеярник – експерт по управлінню приватним капіталом. Підприємець з 2013 року.
Інвестор з 2015 року. Лауреат проекту “100 історій успішних жінок” журналу Woman.
Anatolii Khrapchynskyi – Director of investment and strategy у Magonova & Partners.
Yana Kozachenko – практикуюча мовна тренерка з 14-річним досвідом роботи у тренуванні дорослих та підлітків, сертифікована CELTA / DELTA тренер, авторка навчального посібника з ігрової граматики англійськоі мови «Англоконструктор», авторка курсу «Англійська для лідерів», що реалізовується у 7-ми осередках Української Академії Лідерства.
Олександр Ховавко (Khovavko Oleksandr) – нейрореабілітолог, викладач з масажних технік. За 12 років встиг створити мережу масажних кабінетів Hovavko massages, викладач масажних технік, автор наукових статей з реабілітації.
Артем Ткаченко (Artem Tkachenko) – aдвокат, займається юридичним обслуговуванням бізнесу, судовим вирішенням спорів, податковим планування та міжнародним податковим плануванням. Керівник судово-претензійного відділу.
Alexander Khalabuzar – фотограф. Основні жанри зйомки – весільна, сімейна та портрет. Займається фотографією близько 10 років, головним досягненням в своїй роботі Олександр вважає – вдячність та посмішки на обличчях пар та родин яким він проводив зйомки.
В кінці кожна із поділених команд мала ідентичне завдання: складання проекту соціально-відповідального бізнесу. Ідей було масса, і кожна з них була оригінальна та цікава, а головне корисна для суспільства!
Метою даного заходу було правильне подання корисної інформації для наших учасників та отримання від них позитивного фітбеку. Але ми отримали ще більше, ніж очікували: позитивні емоції, слова вдячності та щирі пошсмішки, що може бути краще?
Тому запам’ятайте одне правило: весь сенс життя полягає в тому, щоб людина доклала зусиль і втілила у життя, реалізувала зовні те, що їй дано внутрішньо.
Багато хто з учасників запитував чи будуть ще подібні заходи?
Звичайно, головне слідкуйте за нашими новинами та залишайтеся з нами:)