Home(UA) Соціальний проект “До навчання готовий”

(UA) Соціальний проект “До навчання готовий”

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Міжнародний благодійний фонд Гарних справ запускає соціальний проект “До навчання готовий!”, Який проводиться в рамках програми “Дорога в життя для кожної дитини”. Маючи досвід організації та реалізації подібної соціальної ініціативи в 2013 році, коли представники фонду дарували комплекти канцелярії багатодітним сім’ям, з 2014 року було вирішено допомогти зібрати в школу дітей- переселенців, і до сьогодні ця допомога не стає менш актуальною, а лише з кожним роком зростає потреба. Саме тому ми знову відкриваємо наш “вже” щорічний проект.
За останніми даними Мінсоцполітики: у різних містах України проживають понад 160 тисяч дітей-переселенців, більша частина яких — школярі. Опинившись в чужому місті сім’ї біженців, а особливо їхні діти, потребують допомоги. Тим більше зараз, на початку нового навчального року. Перед Днем знань батьки закуповують все необхідне для того, щоб дитина ні в чому не знала потреби під час навчання. На жаль, сім’ї, які змушені були виїхати з рідних міст, де йдуть бойові дії, часто не можуть собі дозволити повноцінно зібрати в школу дітей, купити все необхідне, в тому числі, канцелярське приладдя. Поштовхом до запуску проекту “До навчання готовий!” стали часті дзвінки й листи людей в нашу організацію з проханням допомогти зібрати в школу дітей. Найчастіше з’ясовувалося, що зв’язуються з нами сім’ї переселенців зі сходу країни. Ми зрозуміли, що у нас є сили , досвід і бажання допомогти дітям та їхнім батькам вижити в цей нелегкий час. Ми будемо раді будь-якій допомозі від вас. Давайте разом допоможемо сім’ям переселенців вирішити величезну для них та їхніх дітей проблему! Ви можете допомогти особисто і принести до наших пунктів прийому канцелярське приладдя/шкільну форму/спортивну форму/взуття. Ви можете долучитися до акції своєю організацією/фірмою/компанією і перерахувати кошти на закупку канцелярії та шкільного приладдя, або закупити і переслати нам. Питання пунктів прийому за тел. Вул. Васильківська 1 офіс 111, Хаб щасливих людей «Твій простір», 0680235114 РЕКВІЗИТИ для перерахування коштів. БО «МБФ ГАРНИХ СПРАВ» поточний рахунок 26007056209130 МФО 380269 Столична філія ПАТ «ПРИВАТБАНК» м. Київ код ЄДРПОУ – 33853059 Організація включена до Реєстру неприбуткових установ