Home → news

(UA) УВАГА КОНКУРС! РОЗШУКУЄМО ТАЛАНОВИТИХ ДІТЕЙ!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Усі, хто заповнював заявку на допомогу в МБФ Гарних справ (або їх батьки) можуть взяти участь у конкурсному відборі та бути учасником 5-ти денного Фестиваля дитячої кіно-театральної TVорчості «Золотий ключик» БЕЗКОШТОВНО!

Фестиваль-академія дитячої кіно-театральної TVорчості «Золотий ключик» у рамках партнерства з Міжнародним благодійним фондом «Гарних справ» надає нашим аплікантам унікальну можливість – прийняти участь у фестивалі абсолютно безкоштовно!

Фестиваль «Золотий ключик» діє за підтримки Держагенства України з питань кіно та Національної Спілки кінематографістів України. І етап фестивалю відбудеться у місті Київ з 1 червня по 5 червня 2016 року. У ці дні передбачені: конкурсна програма, безкоштовні майстер-класи та екскурсія. Усі учасники конкурсу отримають призи!

Прийняти участь у фестивалі  може кожен! Благодійний внесок за участь цілих 5 днів у Міжнародному фестевалі-академії «Золотий ключик» становить 1000 грн.

Це неймовірна можливість познайомитися з відомими особистостями, проявити свій талант та реалізувати його у майбутньому. Не прогавте можливість реалізувати свій талант у житті!

Учасники, які заповнювали заявку на допомогу в МБФ Гарних справ (або їх батьки) пройдуть конкурсний відбір у Фонді та на підставі анкет буде обрано 4 переможців, які зможуть прийняти участь у 5-ти денному Фестивалі БЕЗКОШТОВНО!

Анкета учасника – http://goo.gl/forms/ehzZYsGKub

Умови конкурсу:

  1. Вік – від 5 до 18
  2. Учасники мають проживати у місті Києві (оплата проживання та харчування учасникам з інших міст організатори не несуть)
  3. Мають бути талановиті у одній з представлених позицій:
  • Вокальна (конкурс акторської, авторської та кінопісні)
  • Хореографічна (конкурс Хореографії в кінематографі)
  • Акторська майстерність (конкурс Художнього слова)
  1. Має бути аплікантом (чи батьки дитини) МБФ Гарних справ

Анкети приймаються до 14 травня 2016 року.

З переможцями конкурсу анкет зв’яжуться організатори.

Детальна інформація: на сайті – http://www.mirakey.com.ua/

за телефоном: (068) 633 88 70 (Тетяна, організатор)

(068) 289 15 30 (Олександра, представник Фонду)