Home → news

(UA) «Вечір латиноамериканскої музики» у Ранчо Ель Гаучо

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ресторан «Ранчо Ель Гаучо» з радістю відкрив двері до дня свого 15-и річчя, для учасників 15-го етапу Міжнародного мовно-мистецького проекту «24 карати мистецтва» партнером якого є МБФ Гарних справ.

25 травня (2016), в заміському аргентинському ресторані «Ранчо Ель Гаучо», відбувся чудовий вечір латиноамериканської музики. На світському заході панувала дивовижна творча і тепла атмосфера, яка не залишила байдужою навіть найвишуканішу публіку.

Свято було веселим і по-справжньому аргентинським завдяки унікальній концертній програмі від представників і учасників Міжнародного культурно-мистецького проекту «24 карата мистецтва».

Величезна кількість латиноамериканських хітів у виконанні найсильніших вокалістів України, фіналістів та переможців, відомих теле-проектів та конкурсів, таких як: «Євробачення», «Нова хвиля», «Х-фактор», «Україна має талант», «Голос країни», «Голос-діти», «Sanremo Junior», «Слов’янський базар», нікого не залишила байдужим.

Іноземні гості, представники посольств: Аргентини, Алжиру, Швейцарії, Венесуели, Азербайджану, Таджикистану, Австрії, Японії, Швеції, Бельгії, Сербії та Чорногорії, Румунії, були в захваті від таланту учасників проекту.

Українські політики і дипломати разом з відомими медійними особистостями відпочивали на новій літньому майданчику «Ранчо Ель Гаучо», і насолоджувалися яскравістю смаку аргентинських страв від шеф-кухаря ресторану Хосе Антоніо Руїза. Корінний аргентинець і професійний шеф-кухар Антоніо приготував м’ясне шоу «Асадо», провів майстер-клас з приготування національних м’ясних страв і надав можливість їх скуштувати.

Святкова атмосфера так захопила всіх учасників концертної програми і запрошених гостей, що на завершення заходу створилось безліч спонтанних дуетів: Антоні Гомез і Вілен Кільченко заспівали спільно всіма улюблену – «Besame mucho», Сергій Підкаура і Мирослав (Джон) Кувалдін виконали пісню в стилі реггі – «The best», Євген Літвінковіч і Еріка Ситник – попурі латиноамериканських хітів. Кульмінацією вечора став виступ Петра Чорного! Те, що відбувається на концертному майданчику захопило всіх без винятку, навіть, засл. діяч мистецтв, композитор – Олександр Лишафай і продюсер – Юрій Фалеса, з цікавістю спостерігали за творчістю своїх колег.

«Головна мета Міжнародного культурно-мистецького проекту« 24 карата мистецтва»- максимально представити українську культуру на міжнародному рівні, а також надати можливість талановитій молоді України популяризувати свою творчість у всіх країнах світу» – говорить президент продюсерського центру «24 carats of art», кандидат мистецтвознавства, професор КНУКіМ – Тетяна Павлюк. А МБФ Гарних справ всіляко сприяє розвитку проекту, адже, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ.