Home → news

(UA) У холодну погоду зігріваємося теплими зустрічами

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Друзі, представляємо вам звіт чергової щотижневої зустрічі молодіжного клубу.

На жаль, з настанням холодів, у людей почалася акліматизація і застуди, і наш клуб це теж торкнулося. Але, незважаючи ні на що, ми зібралися, хоч учасників і було всього четверо, але це не завадило нам провести креативний, а головне корисний тренінг. А родзинкою нашого зібрання і продовженням теми «Цілі» було створення індивідуального колажу мрії.

Що ви знаєте, про нього?

Колаж – це свого роду карта бажань. На основу (ватман або альбом) наклеюються різні зображення речей і подій, які ви хочете залучити в своє життя. Колаж допомагає чітко сформувати образ бажаного, поставити конкретні цілі. Таким чином наша підсвідомість наводиться на певну мету. Іноді результати від цієї техніки перевершують всі очікування! Учасники ставили бажання і цілі до Нового року, як раз і перевіримо!

Звісно без жартів і вправ з тімбілдінгу у нас не обійшлося.

Клуб розвивається, впроваджує нові формати проведення тренінгів і готовий прийняти нових учасників, докладніше про це на Радіо Промінь (105ФМ) вам розповість президент МБФ Хороших справ і провідний тренер клубу, Наталія Колесник. Так що вмикайте 29 вересня (четвер) 105 ФМ о 21.30.

Нагадаємо, що МК «КУМ» – це місце, де молоді люди визначають свої сильні сторони, розкривають свій потенціал, працюють над розвитком особистості, відпочивають і знаходять нових друзів. Заняття проходять щотижня в районі станції метро Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі «Hub4you». Участь безкоштовна.

Ми завжди раді новим учасника!

Поспішайте зареєструватися за телефоном +38 (093) 40 44 924 або за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

Приєднуйтесь до нашої дружньої команди! Розвивайтеся і досягайте успіху разом з нами!

Також будемо раді будь-якій підтримці. Якщо у вас є своя історія успіху, ми будемо раді послухати її у нас на тренінгу. Приєднуйтесь