Home → news

(UA) У місті Бердичів відбудеться «Парад Колясок – 2016»

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

МБФ Гарних справ не перестає дивуватися масштабам творчості та широті фантазії дітей! Ось і цього разу, переглянувши попередні відео «Параду Колясок» у місті Бердичів, команда Фонду підтримали ініціативу і раді бути партнерами такого яскравого дійства.

«Парад Колясок – 2016» приурочений Міжнародному дню захисту дітей та відбудеться 12 червня у місті Бердичів. Захід радує своїх мешканців міста Бердичів впродовж декількох років, а ідея такого феєричного та різнобарвного фестивалю належить командам ГОЖОО «Воскресіння» та БМГО «Фенікс», які, завдяки багаторічному досвіду організації заходів та своїй професійності, приносять посмішки та барви у своє рідне місто.

«Парад колясок – 2016» подарує яскраві кольори, неповторні враження, позитивні емоції для всієї родини, не лише учасникам, а і діткам, яким не так просто у ці нелегкі часи, адже Фонд Гарних справ, у рамках проекту Charity Challenge, встановить точку збору дитячих речей. Усе буде передано діткам вразливих категорій з різних куточків України разом з подарунками від Фонду.

Прийом заявок, для жителів міста Бердичів Житомирської області, триває до 25 травня 2016 року в СП «Імперія свята», вул. Європейська, 19/10. Участь можуть взяти дітлахи від 0 до 10 років на будь-якому транспортному засобі. Усі учасники отримають яскраві подарунки, а переможці – суперпризи!

Не важливо де люди проживають, а важливо, що і на регіональному рівні, свята організовані на високому рівні і варті того, щоб їх відвідати.