Home → news

(UA)  Turbo Space «Виставка космічних пригод» ?

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Вчора, 25 листопада, були в гостях у наших друзів – Turbo Space «Виставка космічних пригод» ?

Наші підопічні мали змогу подорожувати загадковим космосом ?, та познайомитись із :

– Інтерактивною моделлю ракети.
З вмонтованим екраном та звуком у підлозі, що дає імітацію взльоту справжнього ракетоносія.

– Пізнавальним стендом.
Про міфологію космосу, на якому можна дізнатися, що люди думали про небо і всесвіт у різні часи. На якому можна дізнатись про всесвіт , а саме відчути його запах у різних його частинах та вгадати запах малини, рому, цитрусових та гіркого мигдалю. Також побачити на моделях планет “Гігіантів”, яке маленьке сонце проти них.

– Електромеханічним стендом, за допомогою якого дітки дізналися про нашу сонячну систему.

– Зоною інтерактивних сучасних розваг
Пісочниця, у якій можно побудувати земний рельеф, touch-екран, на якому можно мандрувати всесвітом чи дізнатися свій вік на разних планетах, світодеодні столи з піском.

А також підопічні мали змогу простежити свою вагу на різних планетах, поглянути на копію справжнього радянського космольоту, 3-х метровий марсохід, телескопи, манекени, могли трішки покерувати луноходом та відчути сильну гравітацію Юпітера, а також пощупали свинцові краплі і уявили, як на Венері іде свинцевий дощ та побачили стенд із справжнісінькими метеоритами!

Для повної, космічної атмосфери, і дорослі і діти отримали справжнісіньки скафандри на час перебування у “Виставці космічних пригод”!