Home → news

(UA) ЦСІ на пів шляху до успіху

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

17 травня 2016 року в Life Zone Київ – Антикафе пройшов ще один тренінг Центра соціальних ініціатив. Учасники разом з тренерами опрацювали наступну тему другого модуля «Соціальний проект: від ідеї до дії».

Фонд Гарних справ радий сповістити, що ЦСІ успішно подолав екватор тренінгових зустрічей та наближаємося до фінішної прямої. Тому і заняття було націлене на практичне закріплення отриманих знань. Учасники не лише дізналися структуру створення проекту, але і спробували це на практиці. Подарунком для усіх, хто відвідав тренінг, стало те, що за кожною з трьох груп було закріплено експерти, тренери з досвідом, які виконали роль фасилітатора та допомагали структурувати інформацію та направляти ідеї у правильному напрямку.

Організатори приємно здивовані активністю аудиторії, у нас, навіть, з’явилася команда, з 4х людей, які вирішили, що їх сила в єдності і мають намір реалізувати соціальну ініціативу разом. Уже через місяць усі зможуть спостерігати за результатами цієї роботи.

Центр соціальних ініціатив – це місце, де люди спілкуються, розкриваються, поглинають багато нової інформації, а головне – використовують отримані знання на практиці, щоб покращити життя українців.

МБФ Гарних справ висловлює подяку тренерам проекту, Вікторії Панасюк та Рустаму Бекназарову, за проведення занять, за їх професійність та за допомогу у розробці тренінгових програм.

А також ми безмежно щасливі, що маємо таких натхнених, активних та цілеспрямованих учасників!