Home → news

(UA) Центр медіа ініціатив оголошує набір учасників

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

МБФ Гарних справ спільно з Центром Соціальних Ініціатив відкриває набір в «Центр Медіа Ініціатив».

Мета: розвинути у молоді відчуття соціальної справедливості, навчити її впливати на процес розвитку нашого суспільства і сприяти його перетворенню на справжнє європейське суспільство, де корупція мінімальна, а люди соціально захищені. Учасники зможуть підвищити громадянську активність, отримати журналістські навички, завдяки яким з’явиться можливість більш якісно доносити свою думку до широкого загалу. Протидіяти корупції, захищати свободу слова, створювати опір дискримінації, привертати увагу та сприяти вирішенню питань в соціальній сфері.

Особливість ЦМІ – на його базі буде створено інтернет-видання, до складу якого увійдуть найбільш талановиті учні, які зможуть працювати кожен за своїм напрямком (соціальна сфера, захист прав людини, політика, економіка, культура, мистецтво). Спільними зусиллями ми зробимо якісний та впливовий соціальний інтернет-проект.

Автором ідеї є Наталія Кружиліна – журналіст, сценарист, редактор з 16-річним стажем. Відома як майстер журналістського розслідування, автор понад 100 статей у всеукраїнських виданнях. Лауреат чотирьох всеукраїнських конкурсів. Останні 10 років працює на телеканалі СТБ. Автор, більше 20-ти резонансних програм соціально-документального циклу «Правила життя». Сценарист СТБ проекту «Кохана, ми вбиваємо дітей».

Наталя є ключовим лектором та разом з провідними експерти ТВ, радіо, друкованих та інтернет видань, поділиться з учасниками знаннями і розкриє секрети журналістської майстерності.

В Україні не вистачає професійних журналістів і людей, які б прагнули розвивати самосвідомість сучасного суспільства. Саме на таких журналістів, активістів і громадських діячів створюється тиск в нашій державі. Але ж, справжній журналіст має оприлюднювати лише неприкрашені факти і захищати інтереси звичайних громадян. Бо найгірше, коли права людини порушуються можновладцями, а суспільство робить вигляд, що нічого особливого не відбувається. У ЦМІ молоді люди навчяться писати цікаві статті, задавати незручні питання та головне – зрозуміють, як публікація може змінити громадську думку, привернути увагу і вплинути на рішення гострої проблеми.

Цільова аудиторія: молоді люди віком від 17 до 22 років, профільна освіта значення не має

Тривалість: 4 місяці

Періодичність: раз на тиждень, тривалість заняття 2 години.

Географія проекту: м. Київ

Навчання безкоштовне.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/q8vKHsVD9l0jGN8X2