Home → news

(UA) Тілесно-орієнтована терапія в МК КУМ

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

7 лютого традиційно пройшла зустріч молодіжного клубу Кум. На цей раз це був не просто тренінг, а практичне заняття по телесноорієнтірованій терапії. Людина не існує окремо від свого тіла. Тіло виражає те, що вона відчуває, як ставиться до життя. Повернутися назад до свого тіла і насолоджуватися ним людині допомагає тілесно-орієнтована терапія – напрям психотерапії, що включає в себе техніки, об’єднані загальним поглядом на тілесні (фізіологічні) функції (дихання, рух, статичну електрику тіла і ін.), як невід’ємну частину цілісної особистості . За допомогою вправ учасники розслабили своє тіло, трохи відпочили і набралися сил.

Ми завжди раді новим учасникам! Реєстрація за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2Участь безкоштовна. Тренінги проходять за програмою МБО «Партнерство «Кожній дитині» у рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя» та за підтримки МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» в рамках проекту «Нова оселя» при підтримці Європейського союзу.

Зустрічі проходять щовівторка о 17.00 в районі ст. м. Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you (2 поверх, на території «Дитячої планети»).
МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you та парку розваг Дитяча планета.