Home → news

(UA) “Тайм-менеджмент” в молодіжному клубі “КУМ”

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Поки ми чекаємо на фото з пішохідного квесту від #взаперти, розповімо вам, як пройшла наша вчорашня (1.11) зустріч в молодіжному клубі «КУМ».

Нам надзвичайно приємно бачити, які вмотивовані наші учасники. Вони прагнуть розвиватися і не бажають гаяти ані хвилини. Тож, навіть коли лідер клубу, Наталія Колісник не може провести заняття, то тренінг ніхто не відміняє.

Раніше ми згадували, що одна з учасниць клубу, Мальвіна Шабала допомагає в проведенні занять і цього разу вона взяла ініціативу в свої руки та підготувала дуже насичений та цікавий тренінг на заплановану тему – «Тайм-менеджмент».

До ініціативи Мальвіни приєдналась тренер чернігівського Молодіжного клубу «Асtivity», Олена Воропай, яка поділилась своїми секретиками ефективного тайм-менеджменту. За ці дві години інтерактиву учасники:

  • проаналізували наскільки раціонально використовують свій час та як швидко у такому темпі вони досягнуть поставлених цілей;
  • дізналися нові та дієві техніки тайм-менеджменту;

А головне, усвідомили, що час плине і потрібно навчитися контролювати його, щоб він не управляв нами. А ще кожен вибрав собі одну ціль, яку постійно відкладав, щоб знайти для неї час і вже на наступному тижні учасники поділяться своїм досягненнями.

Щоб бути в курсі, слідкуйте за нашими новинами та реєструйтесь за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you за теплий прийом, а БФ «Свято-Покровський» та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів.

 

img_2905

img_2900

img_2887

img_2884

img_2878