Home → news

(UA) СТВОРЕННЯ ВЛАСНОЇ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ПРОГРАМИ

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Запрошуємо на тренінг «Від ідеї до впровадження. Створення власної волонтерської програми», що відбудеться 23 квітня в рамках проекту СHARITY CHALLENGE Міжнародного Благодійного Фонду Гарних справ і Громадської організації «Завтра».

Благодійний фонд «Гарних справ» в рамках проекту Сharity Сhallenge декілька разів на рік проводить фандрайзингові заходи, що переслідують дві мети:

– надати людям необхідні знання та допомогти у вирішенні нагальних проблем (відповідно обраної теми);

– зібрати кошти на допомогу в рамках проекту.

Цього разу відбудеться дещо незвичайний, авторський тренінг, «Від ідеї до впровадження. Створення власної волонтерської програми”. Це перше заняття із серії «Самодопомога», що включає тематики пов’язані з волонтерством, фандрайзингом, цілеутворенням, пошуком ресурсів і тайм-менеджментом.

Кошти від тренінгу будуть направлені на системну реабілітацію Єгора (9 років, важка форма ДЦП) у клініці “Інново”, м. Львів.

В ЧОМУ НЕЗВИЧАЙНІСТЬ?

Ви побачите наживо приклад справжнього соціального підприємництва. Коли людина, що потребує допомоги, не займає пасивну “споживацьку” позицію, а приймає активну участь у власному фандрайзингу за принципом “рівний серед рівних”.

ЧОМУ ВАРТО ВІДВІДАТИ?

Час від часу нам всім потрібна підтримка. Особливо, це стосується вразливих верств населення. Зазвичай, люди, що потребують допомоги звертаються в профільні установи, надають потрібні документи і починається довгий процес очікування, з непередбачуваним результатом. Такий пасивний підхід притаманний 90% населення. Основною перепоною до дій стає стандартний шаблон: «Що ж я один можу зробити?»

Активна позиція – це позиція творця і координатора. Такий підхід дає змогу самостійного планування, створення і впровадження власних проектів.

Це ще один крок до підвищення якості вашого життя.

КОМУ ЦЕ НЕОБХІДНО?

Цей тренінг попередньо розроблявся для допомоги батькам дітей з особливими потребами. Наразі його актуальність значно підвищилася і може цікавити всіх людей, які потребують допомоги і займають активну життєву позицію. Також корисним він буде волонтерам і координаторам волонтерських програм.

ЯКА МЕТА ТРЕНІНГУ?

Розкрити особистий потенціал, мотивувати до дій, надати чіткий алгоритм створення власних волонтерських програм, практично підтримати задум кожного учасника.

ХТО ПРОВОДИТЬ?

Вікторія Панасюк – маркетолог і програміст за освітою. Але насамперед мама чудового хлопчика Єгора (ДЦП, 9 років). Досвід активної реабілітації і соціалізації набутий в різних країнах інтегрувався в мету: підвищення стандартів якості дітей з особливими потребами і їхніх сімей. Розвиток власного потенціалу дав поштовх до навчання, що підтверджено професійними сертифікатами з керованого навчання, фандрайзингу, створення соціальних проектів, організаційного менеджменту, тощо. Пройшла курс підготовки і підвищення майстерності для тренерів в МЦРЛ ( Міжнародний центр розвитку і лідерства). Має практичний досвід реалізації соціальних проектів , як особисто, так і в тандемі з різними ГО і БФ. Останній, успішно реалізований проект «Залучення волонтерів для допомоги дитині з особливими потребами в школі».

КОЛИ:

Тренінг 21 травня, 10.00-15.00

ДЕ ЦЕ ВІДБУДЕТЬСЯ:

м. Київ, вул. Старокиївська 10Г, корпус “В”

Бізнес центр “Вектор”, вхід з вул. Г. Тимофеєвої. (ст. м. Політехнічний інститут)

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ?

За посиланням:

СКІЛЬКИ КОШТУЄ:

200 грн.

Всі кошти буде спрямовано на допомогу в системній реабілітації Єгора ( 9 років, важка форма ДЦП) в клініці “Інново”, м. Львів. Повна вартість двотижневого курсу складає 25 000 грн. Детальну інформацію ви можете отримати у організаторів.

КОНТАКТИ:

Тел. 095 629 00 29 Вікторія

 

Це інтерактивний тренінг, який допоможе вам зрозуміти, що не обов’язково володіти ресурсами організації, щоб створити власну волонтерську програму. Перевірено власним досвідом. Прагніть змін найкраще і світ піде вам назустріч! Чекаємо на вас!