Home → news

(UA) Результати першого етапу ЦСІ

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Результати першого етапу ЦСІ

У нас визначна подія – закінчився перший етап навчання в ЦСІ.

Нагадаємо, що Центр соціальних ініціатив (ЦСІ) – це місце, де громадські активісти та волонтери зможуть пройти спеціальний курс тренінгів, отримати необхідні знання для створення свого власного соціального проекту.

Починаючи з квітня у місті Київ щовівторка проводилися тренінги за комплексною програмою створення соціальних ініціатив.

Учасники детально розглянули такі теми:

  • Волонтерство
  • Створення соціального проекту
  • Просування проекту. Маркетинг у соціальній сфері
  • Фандрейзинг та залучення ресурсів на соціальну ініціативу.

Тренінги проводила президент МБФ Гарних справ, Наталія Колісник.

А також залучені експерти, Вікторія Панасюк, спеціаліст по управлінню волонтерськими програмами в Україні та закордоном, та професійний маркетолог, та Рустам Бекназаров, керівник фонду «Help young», спеціаліст з фандрайзингу

На початку навчання у нас було 15 учасників та до кінця дійшло всього 5! Звичайно ж, це був виклик, адже учасники не просто проходили тренінги, а обов’язковою умовою було – реалізувати соціальну ініціативу. Ми дуже раді, що наші випускники з цим чудово справились.

У рамках ЦСІ в червні було реалізовано такі ініціативи:

Профілактичні заходи щодо протидії торгівлі людьми в навчальних закладах «Підвищення рівня інформованості студентів та усвідомлення проблеми торгівлі людьми»

Соціальний проект «Чисте місто»

Соціальна ініціатива «Хочу до школи» для збору усього необхідного для збору канцелярського приладдя для дітей кризових категорій

Путівник по професіям семінар-зустріч «Моя справа, мій проект, моє покликання»

А головне те, що ініціативи були реалізовані на високому рівні, складений план просування, чітко прописані результати, проведено моніторинг результатів проектів.

Звичайно, учасники мають отримати винагороду за свої зусилля усі отримали заслужені сертифікати.

Радує також, що не дивлячись на закінчення, наші вже друзі продовжують розвивати свої ініціативи. Ми бачимо, що досягли поставлених цілей. А саме: розвиток громадянського суспільства через мотивацію та залучення людей різних регіонів до активної соціальної діяльності, розробці та реалізації проектів.

Центр соціальних ініціатив і надалі буде розвиватися. У рамках центру будуть проводитись вебінари! Уже восени плануються тренінгові заходи. Не пропустіть! Надалі наша тренінгова програма буде спрямована на молодь.

Ми запрошуємо до співпраці БФ та ГО, що працюють у сфері молоді та розвитку громадянського суспільства і соціальних ініціатив. Адже наша сила в синергії!