Home → news

(UA) Прохання про допомогу

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Шановні апліканти!

Дякуємо Вам за звернення до Благодійному фонду Гарних справ! За два тижні ми отримали 5542 повідомлень з проханнями про допомогу !

Всі заповнені заявки автоматично потрапляють до бази, тому можете бути впевнені, що фонд все отримує вчасно.

Як бачите, потік листів дуже великий і нам потрібен час щоб перенести всі заявки у відкриту табличку, тому вона звернень буде оновлюватися з затримкою.

Ми цінуємо вашу увагу, але все ж, просимо телефонувати нам по мінімуму. Адже, якщо ми будемо займатися написанням відповідей і обробкою заявок, то у нас зовсім не залишиться часу на пошук допомоги. Нагадаємо, що Благодійний фонд Хороших справ, є лише, зв’язуючою ланкою між тими, хто може надати допомогу і тими, кому вона потрібна. Ми вивчили ваші потреби і запускаємо акцію зі збору необхідних речей і засобів для їх покупки. Дуже вдячні, вам за терпіння, адже для того, щоб залучити необхідні ресурси нам потрібен час.

Допомога буде надаватися в міру можливостей фонду. На сайті ми оголосимо, коли будуть збори членів правління і які ресурси у фонду з’явилися. Із вибраними аплікантами ми обов’язково зв’яжемося, і відповідно статус заявок в загальній таблиці буде змінений. Тому, дзвонити або додатково писати нам, просто немає потреби. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння, ми працюємо для вас.