Home → news

(UA) Проекти в дії

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

24 травня учасників Центру соціальних ініціатив дружно приймали в антикафе «Ляси».

Тренінг пройшов у незвичайному форматі, усі присутні розписали проекти користуючись методологією, яку вивчили на минулому занятті. Розробили карту візуалізації проекту, чітко структурували потреби. Кожен визначив головний напрямок їх власної соціальної ініціативи, її основні задачі, визначили та обговорили труднощі, які можуть виникнути при організації, а також, що необхідно для продуктивної реалізації, і що вже є.

Зустріч у ЦСІ цього разу почалась з презентації проектів учасниками. Теми були різними, але всі вони направлені на те, щоб вирішити конкретні проблеми українців.

Основні напрямки, які обрали:

  • люди з інвалідністю;
  • профорієнтація;
  • торгівля людьми;
  • мир (проект направлений на вирішення актуальної проблеми в Україні, а саме – війни);
  • арт проект, для покращення умов життя у рідному місті.

Вразило також, що учасники, маючи свободу вибору, не пішли легким шляхом. Усі проекти надзвичайно масштабні та довгострокові. Й увесь колектив з великим запалом та натхненням має намір їх реалізувати. Але велика ціль досягається лише маленькими, проте впевненими кроками, тож розпочали з визначення напрямку соціальної ініціативи у рамках однойменного Центру.

На наступному занятті професійні тренери розкриють секрети ефективного планування та просування проектів. А вже за місяць ми зможемо спостерігати перші результати роботи учасників.