Home → news

(UA) Прийом документів припинено

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Шановні апліканти! Фонд Гарних справ активно опрацьовує та переглядає усю інформацію отриману від вас!

На даний момент, на 1 липня 2016 року, прийом документів, а також нових заяв на допомогу у рамках проекту Charity Challenge – завершено.

Проте ми з розумінням ставимося до усіх технічних негараздів та виникнення певних неполадок. Тож впродовж наступного тижня (з 4 по 8 липня 2016 року) ви можете дізнатися, перевірити та уточнити у якому статусі перебуває ваша заявка.

Зараз працівники МБФ Гарних справ прийняли до розгляду 1131 заявку, ознайомлюються із усіма отриманими даними та перевіряємо усю інформацію на достовірність.

Перевірити статус заявки можна ТУТ

Дізнайтеся деталі за телефоном – +38 (044) 201 65 04 (з пн по пт, з 8.00 до 17.00)

Нагадуємо, що надання документів не дає гарантій затвердження заявки. Позитивну відповідь заявка отримує лише після зібрання комісії та з рішення президента МБФ Гарних справ. Комісія збирається раз на місяць та затверджує певну кількість заявок – відповідно до ресурсу Фонду на даний місяць.