Home → news

(UA) ВІДПОВІДІ НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Шановні заявники, в таблиці статус заявок нумерація заявок – це НЕ ЧЕРГУ!

Для того, щоб у вас не виникало ніяких питань з радістю ділимося з вами системою і порядком обробки заявок і надання допомоги. Схема така: ми зараз активно залучаємо допомогу, підключаючи і спілкуючись в день з величезною кількістю потенційних партнерів. Коли у нас з’являється якась допомога, наприклад, посуд, то ми вибираємо ті заявки, у яких вказана посуд, і серед цих заявок вже аналізуємо, хто найбільше потребує, потім дивимося на наявність документів і відправляємо. Допомога надається раз на місяць, згідно з наявним ресурсу. Раз на місяць збирається відбіркова комісія, яка ретельно вивчає прохання і перевіряє документи. Для нас ДУЖЕ ВАЖЛИВО, щоб допомога прийшла саме тим, кому вона потрібна.

Дякуємо вам за відгуки, ваші пропозиції, ми їх приймаємо і при роботі обов’язково враховуємо. Спасибі вам, що телефонуєте нам, пишете, приходите проконтролювати чи прийшли ваші документи, ми це дуже цінуємо і дуже хочемо приділити вам час. Ми стежимо за якісною і безперервної роботою систем, які використовуємо, тому можете бути впевнені, що ваші документи приходять! Вас уже більше 9000 і ми раді за таку довіру, але якщо всі до нас будуть дзвонити або приходити – це паралізує нашу роботу і зовсім не залишиться часу для залучення і пошуку допомоги. Доносимо до вашого відома, що ресурси Фонду обмежені, а потік заявок великий, тому всі сили ми направляємо на пошук необхідних вам речей.

Кількість сімей, яким ми допоможемо, і як швидко, залежить від:

  • комерційних компаній, наскільки вони підуть нам на зустріч і нададуть продукти, хімію, допоможуть інформаційно і т. п.;
  • благодійників, які перераховують гроші на рахунок Фонду та від людей, що приносять речі;

Хочемо так само звернеться до тих, хто пише негативні коментарі і робить нам антипіар! Ми вас розуміємо і дуже цінуємо, але запитайте себе, коли ви публікуєте негатив ЧИМ ви допомагаєте людям? ЧИ не створюєте ви сумніви для партнерів, які реально можуть допомогти (адже перед тим як укласти договір, вони нас ретельно перевіряєте)? Ми цінуємо думку кожного, якщо вам здається, що Фонд працює не так або наші вимоги не відповідають вашим переконанням, ви можете відмовитися від отримання допомоги на користь іншої людини.

Дорогі, якщо ви відправили заявку в січні, то не забувайте про те, що проект офіційно запустився в березні, у Фонді не велика кількість працівників, але ми робимо все від нас залежне, щоб прискорити процес. Адже це наша ініціатива, не маючи особливого ресурсу ми запустили проект для ВАС, щоб залучити донорів, щоб ДОПОМОГТИ!

Ми абсолютно відкриті і прозорі, тому якщо у вас виникають якісь питання чи недостатнє розуміння, то приходьте до нас, щоб подивитися як все працює зсередини, ставайте нашим волонтером. РАЗОМ МИ ПРИШВИДШИМО РУХ ПРОЕКТУ І НАДАННЯ ДОПОМОГИ!

Інша важлива інформація : https://good-deeds.ua/news/vazhnaya-informatsiya-po-zayavkam/