Home → news

(UA) “Осінні мрії”

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Осінь – це пора першого дзвоника, уроків, домашніх завдань…

Про що ж можуть мріяти наші діти саме в цей час? Звичайно ж, про повернення до безтурботного літа! Ми вирішили здійснити їх мрії, влаштувавши осіннє свято, але з частинкою літа- морозивом.

Тож, 28 вересня 2016 року, МБФ Гарних справ спільно з ГО «Центр соціальних ініціатив» подарує дітям з інвалідністю, що навчаються в спеціалізованій школі «Надія» та школі-інтернат №2, можливість поринути у літні спогади. Адже мережа магазинів натуральних продуктів Еко-Лавка та ТМ «Лімо» надали нам смачне морозиво аби #осінні_мрії здійснилися!

А розважатимуть гостей наші партнери та друзі Step by Step school.

І хоча це діти з особливими потребами, мрії вони мають такі ж! Їх батьки усі свої сили вкладають у реабілітації, адже зосередженні впершу чергу на їх здоров’ї. Часом їм не вистачає ресурсів на такі звичайні радості.

До того ж саме 28 вересня Україна відзначає день бібліотекара, МБФ Гарних справ має за мету стимулювати дітей до навчання, тож за сприяння Благодійного фонда “Мир і добро” та Бібліотеки ім. М. В. Гоголя ЦБС Голосіївського району м. Києва, спеціалізована школа «Надія» отримає новенькі підручники.

Ви також можете стати частиною даного свята, адже ми в пошуку «чарівника», який доставить морозиво до закладу! Тож ми чекаємо на ваш дзвінок впродовж завтрашнього дня (27.09).

Ми маємо надію, що завдяки нашим спільним зусиллям, цей навчальний рік буде успішним для “особливих” дітей.