Home → news

(UA) МК “КУМ” відвідали квест-кімнату

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Крім проведення тренінгів та інтенсивної роботи над собою, учасники МК «КУМ» ще й відпочивають разом. Але й дозвілля проводимо з користю. Раз на місяць відвідуємо різні заходи чи просто збираємось пограти в настільні ігри.

А цього разу члени «КУМа» відвідали квест-кімнату «Битва шпіонів». Кожен учасник зміг відчути себе в ролі суперагента, який опинився замкнутий в кімнаті, щоб відкрити двері потрібно розгадати таємний шифр. Особливість квесту полягає в тому, що молодь має діяти згуртовано, як команда, за для досягнення спільної цілі. Це дуже зближує та розвиває навички взаємодопомоги між учасниками.

Родзинкою заходу стало те, що це був не просто квест, а батл, в якому дві команди по 4 особи змагалися один з одним в режимі реального часу і бачили прогрес суперника. Кімната створена в двох примірниках, в кожній з них встановлена шкала прогресу двох команд. Тож можна було спостерігати за успіхами іншої команди. Але як завжди перемогла дружба, а квест ще більше зблизив учасників клубу та подарував незабутні враження.

Уже у вівторок ми повертаємося до тренінгів. Нагадаємо, що заняття в молодіжному клубі проходять у формі інтерактивних тренінгів за програмою «Як стати успішним». Учасники зустрічаються щотижня в затишному вільному просторі Hub4you, в районі станції метро Харківська в ТЦ «Нью Вей», у (2 поверх, на території «Дитячої планети») з 16.40 до 19.00

Участь безкоштовна. Ми завжди раді новим учасникам! Щоб бути в курсі, слідкуйте за нашими новинами та реєструйтесь за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

МБФ Гарних справ висловлює подяку БФ «Свято-Покровський» та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння в проведенні квесту, усі учасники отримали надзвичайно корисний досвід та море позитивних вражень!