Home → news

(UA) МК КУМ: А ви знаєте хто ви?

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Напевно, ви помічали, що одні люди поводяться стримано, є врівноваженими, емоційно невиразними, їх рухи і мова уповільнені, а інші люди навпаки – рухливі, жваві, активні та енергійні. Чому? Члени молодіжного клубу знають, що так впливає темперамент. Це аспект психіки, який мало підвладний людині. Завдяки темпераменту виникає індивідуальний стиль діяльності людини, спосіб його життя. І знаючи свій темперамент людина може краще зрозуміти свою поведінку, свої реакції, може краще пізнати себе, і навіть вибрати заняття до душі. Так, так, на тренінгу 24 січня ми говорили саме про це. А ще учасники визначили силу своєї нервової системи і дізналися свій тип особистості. Продовжуючи модуль «Я індивідуальність» члени клубу вже в очікують наступний тренінго, адже ми продовжуємо занурюватися в глибини самопізнання і будемо досліджувати свій характер

Наступне заняття відбудеться 31 січня традиційно о 17.00. Нові відкриття, заряд мотивації та позитивний настрій забезпечено.

Поспішайте зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2 – кількість місць обмежена. Ми завжди раді новим учасникам! Участь безкоштовна. Тренінги проходять за програмою МБО «Партнерство «Кожній дитині» у рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя» та за підтримки МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» в рамках проекту «Нова оселя» при підтримці Європейського союзу. Зустрічі проходять щовівторка о 17.00 в районі ст. м. Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you (2 поверх, на території «Дитячої планети»).
МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you.