Home → news

(UA) Міжнародний день захисту дітей у Слов’янську

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Міжнародний день захисту дітей у цьому році був масштабний для МБФ Гарних справ. Ми долучилися до багатьох заходів у рамках проекту Charity Challenge, зокрема і до ярмарки дитячих творчих робіт у місті Слов’янськ.

Даний захід на сході України тривав не один день, адже спочатку був ярмарок, потім збір подарунків та речей для дітей з сімей з тяжкими життєвими обставинами.

Усе це свято не було б можливим без нашого волонтера, Ірини Усович! Ми пишаємося її зусиллями, масштабом її роботи. Пані Ірина працює не покладаючи рук, адже і сама перебувала у складних життєвих обставинах і робить усе можливо, щоб ситуація на сході нарешті змінилася. Ірино, ми пишаємося вами!

Наша волонтер розповіла нам, як проходив даний захід:

«День захисту дітей у цьому році розтягнувся. Спочатку ярмарок, потім збір подарунків. Дуже переживали, мовляв, діти чекають, а ми всіх не те, що за день, за тиждень об’їхати не встигнемо, перетворювати ж привітання на банальну “видачу” не хотілося. Хвилювалися, але потім вирішили – будь, як буде. І правда, хіба можна до дитини приїхати з подарунком невчасно? Мами, коли дізнавалися, що ми до них збираємося, раділи, але крім подарунків дітям просили привезти не менш важливі речі: літній одяг, взуття, продукти, підгузки, побутову хімію. Ось так і приїжджали, дітям – іграшки від жителів Слов’янська, подарункові набори від Міжнародного благодійного фонду Гарних справ (чого тільки медові пряники ручної роботи варті! Навіть дітлахи не відразу їли, спочатку довго розглядали. Є навіть такі, хто на наступний день залишив), мамам – більш практичні пакетики. Просто так нас з гостей не відпускали, сиділи довго, розмовляли, поки малюки іграшки перевіряли на міцність. Це добре. Такі зустрічі і розмови часом важливі не менш, ніж гуманітарка, адже багато хто в нашому місті взагалі нікого не знають, а рідним не додзвонитися. Їхали з кожної сім’ї трохи втомлені, але дуже задоволені, адже бачити щиру радість на обличчях людей сьогодні виходить рідко.

З понеділка розвозити сюрпризи продовжимо, нікого без уваги не залишимо.

Величезна подяка всім дівчатам, які допомагають, всім тим, хто надсилає нам посилки, всім, хто дзвонить, пише. Спасибі вам і низький уклін, а ці радісні дитячі обличчя нехай будуть вам заслуженою нагородою!»

Окремі цього слова подяки хочемо виразити пані Вікторії, яка зробила ці різнобарвні смаколики, що отримали діти!

З кожного по добрій справі!

KFSmQrVlpnciIWuSjOBth0GjZ4vTNNwTsGJQzO9UqI4UCvgxMHLLvYkbXCL5Bu-tpEab1X5rLNZ5stj7X7iBJyzg