Home → news

(UA) МБФ Гарних справ у пошуку добровільних працівників

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ми усі плідно попрацювали за останні місяці. Хтось більше, хтось менше. Але ми цінуємо будь-яку найменшу допомогу, адже це вклад у результат!

Зараз ми запускаємо акцію “До навчання готовий!” – деталі за посиланням https://www.facebook.com/gooddeedsukraine/photos/a.713817558705472.1073741828.713637978723430/1047007308719827/?type=3&theater

Тож зараз нам без вас не обійтись!

Варіантів допомоги є безліч, менш затратні по часу, і більш, тож давайте активізуємося та розподілимося, щоб діти пішли до школи “укомплектованими”:

  1. Репост та поширення посту у соц. мережах;
  2. Інформування місцевої громади, про збір канцелярії (збирати у себе, або направляти людей для передання речей до нас, деталі розписані у пості)
  3. Якщо є така можливість у ваших знайомих чи громади – фінансово підтримати проект
  4. Пошук партнерів чи контакти тих хто може допомогти у розвитку даної акції
  5. Відсортувати заявки (чи певним чином відокремити ті, що мають відношення до збору дітей до школи), деталі після реєстрації.
  6. Сортування речей (для цього необхідно проживати у Києві, та вказати точний час та дні, коли можете працювати)
  7. Ви навіть можете у рамках нашої акції збирати речі окремо для своїх знайомих, вразливих категорій, постраждавших сімей (не обов’язково з наших аплікантів), але прохання надати потім звіт з фото.

Заповнюйте анкету – http://goo.gl/forms/gPhXFuhJtb

У відповідь на питання «Ваши ожидания» напишіть напрямок допомоги котрий зацікавив саме вас.

Після опрацювання анкет співробітники зв’яжуться з вами для обговорення деталей роботи!

З кожного по добрій справі!