Home → news

(UA) Лідерство та його роль в команді

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Попри негаразди на дорогах, пов’язані зі сніжною погодою на вулицях Києва, 13 грудня відбулася зустріч Молодіжного клуба “Клуб успішної молоді(КУМ)”.
Запрошеними тренерами були Микола Косинський та Марина Морозова.
Вони провели чудовий та змістовний тренінг на тему значення ролей в команді, лідерству та процесу командоутворення.
Учасники зрозуміли роль довіри в діяльності великої команди та виконали вправи на її розвиток.

МК «КУМ» – це місце, де молоді люди можуть визначити свої сильні сторони, розкривають свій потенціал, працюють над розвитком особистості, знайомляться з успішними та відомими людьми, відпочивають та знаходять нових друзів. Тренінги проходять у рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя» за підтримки Партнерства «Кожні дитині».
Зустрічі проходять щовівторка о 17.00 в районі ст. м. Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you (2 поверх, на території «Дитячої планети»).
Участь безкоштовна.
Ми завжди раді новим учасникам!
Поспішайте зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2 – кількість місць обмежена.

МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you, Благодійному фонду “Свято-Покровський” та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів.