Home → news

(UA) Гарні новини від нашого партнера!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Термін доставки тепер ще менший!

Вантаж відправлений в суботу буде доставлено вже у понеділок!

Ін Тайм – професійна служба доставки, яка працює на ринку з 2002 року.

У даний час Ін Тайм – це понад 2000 пунктів видачі вантажів по всій Україні, з яких 529 стаціонарних відділення і +1482 почтоматів. Успішне співробітництво з великими компаніями, а також компаніями малого та середнього бізнесу, доставка вантажів у торгові мережі України, додаткові опції для постійних клієнтів – ось далеко не повний перелік причин, за якими Ін Тайм є надійним партнером з перевезення товарів.

Компанія несе матеріальну відповідальність за якість сервісу і здійснює доставку вантажів «до дверей» одержувача в будь-який населений пункт України.

Переваги:

  • Клієнтів компанії обслуговує понад 2000 пунктів видачі вантажів по всій Україні, з яких 529 стаціонарних відділення і +1482 Почтоматов
  • Служба персональних менеджерів
  • Фінансова відповідальність за збереження і доставку вантажів в термін
  • Оформлення та управління доставкою вантажів у режимі online
  • Безкоштовне зберігання вантажів на складі – до 10-ти днів

Завдяки нашому надійному партнеру, транспортній компанії Ін Тайм, ми впевнені, що посилку отримає саме той, кому це необхідно і зазначений термін, цілим та не пошкодженим! А це так важливо!

#InTimeChallenge