Home → news

(UA) Документи приймаємо до 1 липня!!!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

УВАГА!!! Збір документів продовжено до ПЕРШОГО ЛИПНЯ!!!

Надсилайте свої документи у зручний для вас спосіб:

  • Безпосередньо на сайті фонду – https://good-deeds.ua/ua/kontakty/
  • На електронну адресу Фонду – fonddocs@gmail.com (вказуйте ваші контактні дані у листі для більш зручної та продуктивної роботи команди МБФ Гарних справ)
  • Поштою за адресую – м. Київ, вул. Васильківська, 1, офіс 112, МБФ Гарних справ, індекс – 03040 (у випадку, якщо у вас немає вільного доступу до інтернету)

Ваші документи будуть відмічені у «Статусі заявок», зараз тимчасово документи не відмічаємо – до моменту відправки допомоги за травень. Надалі процес продовжиться та усі документи будуть збережені.

ПРОХАННЯ – НЕ НАДСИЛАЙТЕ СВОЇ ДОКУМЕНТИ ДЕКІЛЬКА РАЗІВ – ЦЕ УСКЛАДНЮЄ РОБОТУ ПРАЦІВНИКІВ ФОНДУ.

Нагадуємо, що збір документів необхідний для звітності. Згідно податкового кодексу (Порядок оподаткування благодійної допомоги визначений п. 170.7 ст.170 ПКУ) МБФ Гарних справ в кінці кожного кварталу подає звіт 1-ДФ, де вказує дані про апліканта (паспортні дані та ідентифікаційний код) і суму наданої їм благодійної допомоги.

Зі свого боку МБФ Гарних справ гарантує конфіденційність.

У разі НЕНАДАННЯ документів у вказанні терміни заявка не підлягає розгляду.

 

*Надання документів суттєво пришвидшить процес розгляду заявок керівництвом Фонду. Але це НЕ є гарантією отримання допомоги.