Home → news

(UA) День святого Валентина в Молодіжному клубі

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

14.02 традиційно відбулись заняття в МК КУМ (для  підлітків віком 16-20 років) та в МК ФЛЕШ ( для дітей 12-15 років). Так як зустріч припала на День святого Валентина, то ми не змогли його не відсвяткувати.  Тренери підготували для своїх підопічних тематичні ігри та майстер-клас  «Орігамі валентинок». Але навчання перед усім, тож ми ще й розпочали нову тему «Внутрішній світ» модулю «Я індивідуальність».

Внутрішній світ особистості – це психічна реальність людини, зміст його психіки, що вміщає в собі всі аспекти свідомого духовного життя  і його енергію. Даний тренінг допоміг учасникам визначити свої сильні сторони, та вкотре переконатися, що не варто вважати що хтось кращий, бо кожний має своє багатство, свій внутрішній світ. Учасники усвідомили , що потрібно  вірити в себе.  Важливо наповнювати свій внутрішній світ важливими речами, моральними цінностями, позитивними емоціями, любов’ю та радістю, щоб він  став справжнім скарбом.

Наступне заняття відбудеться 21.02 о 17.00 в районі ст. м. Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you (2 поверх, на території «Дитячої планети»).

Ми завжди раді новим учасникам! Реєстрація за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2Участь безкоштовна. Тренінги проходять за програмою МБО «Партнерство «Кожній дитині» у рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя» та за підтримки МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» в рамках проекту «Нова оселя» при підтримці Європейського союзу.
МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you та парку розваг Дитяча планета.