Home → news

(UA) Що таке реаліті?

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

З форматом реаліті знайомий кожен, і напевно ви дивилися передачу «Кохана, ми вбиваємо дітей». Це, мабуть, найцікавіші шоу, від яких просто не можна відвести очей. Ми співпереживаємо героям, стежимо за їх розвитком, в комусь впізнаємо себе, але ми не залишаємося байдужими! А чи знаєте Ви які особливості реаліті? Чи здогадуєтеся наскільки складно створити цікавий і дійсно якісний продукт? У реаліті все робиться з першого дубля, все емоції справжні і не награні. Саме тому, глядач так втягується в те, що відбувається.

Так, жанр дуже цікавий, але скільки підводних каменів ховається «за кадром». Глядач навіть не здогадується скільки праці вкладає знімальна група, щоб було цікаво. Адже, не так просто знайти героя, а ще ж потрібно розкрутити його на відвертість, змусити проявити себе і головне зміниться, стати краще.

Навіть такий досвідчений журналіст, як Наталя Кружиліна, за плечима якої всі сезони «Кохана, ми вбиваємо дітей», згадуючи зйомки програми зітхаючи каже: «Так, це ДУЖЕ складно!»

Цікаво чи зможуть учасники ЦМІ подолати всі бар’єри, чи не побояться труднощів на шляху до своєї кар’єри? Можливо ми скоро будемо стежити за новим, крутим реаліті, яке створять саме випускники ЦМІ. Все в їхніх руках, адже секрети як зробити якісний продукт вони вже знають.

Заняття проходять щочетверга з 17.00 до 19.00 за адресою: вул. Голосіївська 17, БЦ «КЮЗ» МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації BrainHUB за надання комфортного приміщення для проведення занять