Home → news

(UA) Тренінг для молоді “Ламати стіни думками”

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

В рамках Всесвітнього дня добрих справ #ЩедрийВівторок ми проводимо тренінг для молоді про те, як ламати стіни думками, або як не створювати бар‘єри.

Ми вважаємо, що ця тема є дуже актуальною та цікавою, адже саме внутрішні бар‘єри та «стіни» які ми будуємо в своїх головах, у власних думках, стають запорукою всіх наших невдач. Проте не всі знають про те, як їх долати, на що варто звертати увагу, звідки вони беруться та як зробити так, аби вони ніколи не завадили будувати ваше щасливе життя, бути лідером та сильною цілеспрямованою людиною.

Тренер: Молодіжний працівник, психолог, помічник президента Міжнародного благодійного фонду Гарних справ- Інна Ничипорчук;

Кому буде цікаво: Молодь віком від 14 років;

26 листопада, 17:00
м.Голосіївська, вул. Васильківська 1, Хаб щасливих людей «Твій простір»

Вхід: вільний за умови попередньої реєстрації (реєстрація до 25.11), кількість місць обмежена;

https://docs.google.com/…/1n914ZQ31sE1G5XlRLYzYfTl9DJj…/edit

*(перед тренінгом, підтвердивши свою присутність ви можете внести благодійний внесок за бажанням, рекомендовано- 50 грн, всі зібрані кошти підуть на закупку подарунків до щорічної благодійної акції “Present Challenge”