Home → news

(UA)  Зоопарк під Мікроскопом

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

2 листопада наші підопічні відвідали Зоопарк ПОД Микроскопом
Зоопарк під мікроскопом – дослідницька лабораторія на ВДНХ!

Наші підопічні не лише познайомились та мали змогу поспостерігати за різними явищами, котрі створили справжні біологи, але й мали змогу відчути себе справжніми науковцями, працюючи з мікроскопами!

У лабораторії діти дізналися про найменших маленьких живих організмів Землі, розглянули знамениту інфузорію туфельку, кристали, знайомились із метеоритами, сіллю, а також спостерігали за бактеріями на власних руках!

Біолог розповів дітям, що мікроби також є невід’ємною частиною людського організму. Життя без них, можливо, не існувало б зовсім. Їх здатність до виживання вражає, адже вони можуть існувати як у космосі, атмосфері, грунті і океані, так і в будь-якому живому організмі планети.

До мікроорганізмів відносяться бактерії, які займають впливову частку серед одноклітинних. У їх число входить велика популяція видів, які можуть створювати колонії. Звучить досить страхітливо? Не варто переживати, адже ці колонії можна розглянути хіба що під мікроскопом!

Завдяки 30 потужним мікроскопів і більше 40 дивним зразкам, батьки та діти по-новому поглянули на життя навколо. На виставці підопічні занурились в абсолютно інший паралельний світ таємниць і загадок еволюції і зрозуміли всю велич світобудови!

Дякуємо Зоопарк ПОД Микроскопом за дивовижну подоріж в світ мікроорганізмів!