Home(UA) Літературний вечір “Казки Святому Миколаю”

(UA) Літературний вечір “Казки Святому Миколаю”

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Літературний вечір «Казки Святому Миколаю» Неймовірно душевний та атмосферний захід, наповнений чудовою дитячою поезією, неймовірною енергією та звичайно купою солодощів та компанією самого Святого Миколая! 14 грудня, напередодні довгоочікуваних свят, ми влаштували не просто зустріч з Миколаєм, не концерт і не виставу, а справжнісінький літературний вечір!
Нашими гостями, а точніше- справжнісінькими зірками заходу стали діти з інвалідністтю, переселенці(ВПО) та СЖО. Вони читали вірші, співали пісеньки та вражали своїми талантами! Це було дивовижно! Адже як виявилося, серед всіх читців- були справжні маленькі поети та поетеси, які сміливо презентували свої власні, авторські поезії, або читали вірші іноземними мовами! Уявляєте?! За усіма виступами уважно слідкував Святий Миколай та щедро дарував подаруночки. Хочемо висловити окрему подяку за підтримку заходу та за прекрасні книжечки Видавництво РАНОК ? та звісно ж висловлюємо подяку команді L’KAFA Group, за гостинність, теплу та затишну атмосферу❤️