Home(UA) Екологічний фестиваль «Чисте місто 2019» в Малині!

(UA) Екологічний фестиваль «Чисте місто 2019» в Малині!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

4 травня в я Житомирській області відбувся грандіозний е Ми щиро вдячні всім, хто долучився до фестивалю, ми пишаємось кожним, хто зробив свій вклад в те, аби така прекрасна ініціатива була втілена в життя! Прибирання, цікаві активні ігри, майстер-класи, веселі конкурси та багато- багато інших цікавинок!
Головною родзинкою фестивалю були «фішки» які учасники отримували за зібрані пакети сміття. Ті, хто зібрав найбільше фішок- отримали подарунки від акторів серіалу «Школа» на 1+1, а також особливий подарунок від акторки Олени Курти- у вигляді її улюбленої книги з особистої бібліотеки з автографом та побажаннями! Програма фестивалю- спрямована не на те, щоб просто поприбирати, а на те, щоб вплинути на формування позитивної екологічної свідомості. За зібране сміття та активність на фестивалі- учасники отримували подарунки, проте найбільший подарунок вони зробили для природи, яку вони очистили від «болючого сміття».? Створюємо моду на чисту природу разом!♻️ Вдячні всім, хто був з нами в цей день??